Akupunktio

Akupunktio on useita tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä. Sen vaikutus perustuu Qi:n, elämänenergian, stimulointiin ohuiden neulojen avulla. Neulat laitetaan diagnoosin perusteella valittuihin akupunktiopisteisiin, joita on kehossa useita satoja. Jokaisella akupunktiopisteellä on erilainen vaikutus ihmisen energiajärjestelmään. Vaivan kestosta riippuu, kuinka usein tai kauan hoitojakso kulloinkin kestää. Eli kuinka monta kertaa elimistö tarvitsee akupunktiota.

Kiinalaisen lääketieteen ihmiskuva on kokonaisvaltainen. Toisistaan näennäisesti irralliset fyysiset, psyykkiset ja emotionaaliset oireet nähdään usein saman häiriötilan ilmentyminä. Klassinen akupunktio on yksilöllinen hoitomenetelmä, jossa huomioidaan, että samojen oireiden syyt voivat olla eri ihmisillä erilaiset.

Neulat laitetaan diagnoosin perusteella valittuihin akupunktiopisteisiin, joita on kehossa useita satoja. Jokaisella akupunktiopisteellä on erilainen vaikutus ihmisen energiajärjestelmään. Vaivan kestosta riippuu, kuinka usein tai kauan hoitojakso kulloinkin kestää. Eli kuinka monta kertaa elimistö tarvitsee akupunktiota.

Akupunktiohoidossa käytetään apuna perinteisen kiinalaisen lääketieteen filosofioita: Yin ja Yang, 5-elemetin teoria jne.

Hinnasto

AKUNEULOTUS ensikäynti 40€, jatkokäynnit 30€/kerta  sis. ALV 24%