Reiki

Reiki Usui Shiki Ryoho, eli Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä on luontaishoitomenetelmä jonka kehitti japanilainen Mikao Usui (1865 – 1926) 1920-luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon, sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen.

Reiki on yksi tunnetuimmista energiahoitoihin kuuluvista hoitomuodoista maailmassa. Reikiin viitataan usein myös käsitteillä ”vaihtoehtoinen hoitomuoto” sekä ”täydentävä hoitomuoto”. Suomessa reiki-menetelmää on opetettu vuodesta 1985 lähtien, ja maassa on tuhansia reikikurssin käyneitä henkilöitä. Monet harrastajat pitävät reikiä myös henkisenä elämänasenteena. Arvostelijat pitävät reikiä näennäistieteellisenä menetelmänä.

Reikin vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa, sekä tasapainottamalla kehon omaa energiaverkkoa. Tämän seurauksena kehon vastustuskyky kasvaa ja paraneminen nopeutuu. Reikin vaikuttaa myös tunnetasolla: se poistaa kielteisiä tunteita ja tuo positiivisia tunteita omaa itseä ja ympäristöä kohtaan. Reikin voi myös kehittää muistia, luovuutta ja intuitiota. Reikiä käytetään kaikenlaisten sairauksien hoitoon, ja tukemaan lääkehoitoa sekä leikkauksista, vammoista ja sairauksista toipumista. Käsittely koetaan usein hyvin rentouttavana.

Hinnasto

40€ sis. ALV 24%